14:00

IFK Eskilstuna

Referat: Västerhaninge IF - IFK Eskilstuna

Äntligen vinst. Årets första gräsmatch slutade med hemmaseger. Vi har inte fått med oss poäng trots bra spel därför var det extra skönt med en trea idag. Man kan inte gömma sig hur länge som helst med att man spelar bra och är överlägsen på planen när poängen inte trillar in.
Det var en jämn tillställning, första halvlek riktigt tillknäppt. Västerhaninge tvingades till ett tidigt byte då Oliver åkte på en smäll och tvingades byta redan i den 18 minuten in kom Nille.
I den 27:e hörna för VIF Szymon slår in den Love möter med pannan och styr bollen mot mål, där står Mohammed som den målskytt han är och styr in bollen, ledning för VIF.
Andra halvlek: IFK Eskilstuna flyttar upp laget och trycker på. Edvin får göra ett par högkvalificerade räddningar. Västerhaninge tar successivt mer över spelet och kom till ett par fina kontringslägen där man kunde ha punkterat matchen.
Det märktes att laget inte har haft marginalerna med sig tidigare. I den 83:e kommer så kvitteringen i kalabalik framför västerhaningemålet bollen upp i nättaket, nej inte nu igen...
Men det var Västerhaninge som skulle dra det längsta strået. I den 86:e Roddan spelar fram till Szymon som den här gången inte gör något misstag utan skjuter in segermålet 2-1, så skönt.
Grymt krigat av hela laget och tre poäng på kontot.

Nu väntar ännu en träningsvecka sedan möter vi Hanviken borta nästa helg.